Als ZZP’er heb je het al druk genoeg. Twiske Advies regelt jouw verzekeringen, zodat jij je met een gerust hart op je werk kan focussen.

Goed geregeld, bereikbaar en pro-actief; als bedrijf in het MKB heb je een partner nodig die met je meedenkt en goed advies geeft. Wij zijn specialist in het verzekeren van bedrijven.

Goed geregeld, bereikbaar en pro-actief; wij zijn specialist in het verzekeren van bedrijven.

Waarom Twiske Advies?

Twiske Adviesgroep is al tientallen jaren een vertrouwde naam in de Zaanstreek voor hypotheken en verzekeringen. Wij houden van persoonlijk contact en hechten veel waarde aan het geven van deskundig advies. Zo’n advies begint bij een gesprek waarin we jouw persoonlijke situatie inventariseren. Zo kunnen we goed met je meedenken en de beste oplossing bieden. 

En het stopt natuurlijk niet bij het afsluiten van de verzekering of hypotheek; we houden graag contact om in te kunnen spelen op veranderingen in je persoonlijke situatie. Zo zorgen wij voor de randzaken en kan jij je richten op wat er echt toe doet. 

Voor ZZP'ers.

Als ZZP’er heb je te maken met veel risico’s; je kunt arbeidsongeschikt raken, of aansprakelijk worden gesteld voor schade die je per ongeluk hebt veroorzaakt. Ook ben je aansprakelijk voor de kwaliteit van het werk dat je geleverd hebt. En als je als eenmanszaak of VOF bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, ben je ook nog eens direct privé aansprakelijk. 

Met het ZZP Zekerheidspakket van Twiske Advies heb je altijd een pakket op maat; we verzekeren de zaken die voor jou relevant zijn, zodat jij lekker kunt ondernemen!

Voor het MKB.

De bedragen, en daarmee ook de risico’s, waar je als bedrijf mee te maken hebt lopen vaak snel op. Naast het belang van de eigenaar of aandeelhouders zijn er vaak een heel aantal huishoudens afhankelijk van het bedrijf voor hun inkomen. En ook klanten en leveranciers kunnen snel de dupe worden van schade wanneer het bedrijf daardoor in de problemen komt.

Met het MKB Zekerheidspakket van Twiske Advies heb je altijd een pakket op maat; we verzekeren de zaken die voor jouw bedrijf relevant zijn en zorgen er vervolgens voor dat je er geen omkijken meer naar hebt. Zo kan jij je focussen op het blij maken van je klant en zijn alle belangen ondertussen goed beschermd.

Wat klanten zeggen Klantbeoordelingen.

Twiske regelt al onze verzekeringen. Fijn om te weten dat het in goede handen is. En de overstap was zo geregeld!

ThijsKluft.jpg

Thijs Kluft

Plan een gratis adviesgesprek.

Twiske Adviesgroep Jouw Verzekeringen.

Arbeidsongeschiktheid.

AOV staat voor arbeidsongeschiktheids-verzekering. Als werknemer heb je recht op doorbetaling van je loon bij ziekte. En als je langdurig arbeidsongeschikt raakt krijg je op een gegeven moment een uitkering van de overheid. Maar als zelfstandig ondernemer draag je dat risico zelf. Met een AOV kan je jezelf verzekeren hiervoor; de verzekering keert dan dus uit als je langere tijd arbeidsongeschikt raakt, waardoor niet zonder inkomen komt te zitten.

Aansprakelijkheid.

Met een bedrijfsaansprakelijkheids-verzekering verzeker je je voor schade die je tijdens het werk veroorzaakt voor anderen. Stel bijvoorbeeld dat iemand struikelt over je gereedschap. Of je laptop veroorzaakt kortsluiting bij je klant. Zulke schades kunnen soms aardig in de papieren lopen. Wanneer je staat ingeschreven als eenmanszaak of VOF ben je in dit soort gevallen ook direct privé aansprakelijk en dan is het fijn als je verzekerd bent.

Pensioen.

Uit onderzoek blijkt dat er weinig ZZP’ers zijn die sparen voor later. Maar net als mensen die in loondienst werken, wil je op een gegeven moment wel kunnen stoppen met werken. Als ZZP’er bouw je niet automatisch pensioen op, dus als je tegen die tijd meer te besteden wil hebben dan alleen je AOW-uitkering, is het wel belangrijk om een plan daarvoor te hebben.

Verzuim.

Als werkgever moet je een zieke medewerker verplicht 2 jaar lang doorbetalen. Een verzuimverzekering of ziekteverzuimverzekering dekt de kosten voor het doorbetalen van het loon van een zieke medewerker. Zo heb jij je budget vrij om een vervanger aan te nemen.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte